Where food meets art

Laat je meenemen op een culinaire reis naar het prachtige Sardinië bij Arte. Guido Lampis en Gianni Taris, beiden afkomstig uit het pittoreske Giba, hebben hun passie voor de Sardijnse keuken naar Antwerpen gebracht. Als kinderen kookten ze al samen met hun moeder en leerden ze werken met verse producten uit de tuin. In 1990 hebben ze hun eigen zaak geopend, waarbij ze hun passie voor koken en kunst hebben gecombineerd. Geïnspireerd door de prachtige omgeving van hun jeugd en hun jarenlange ervaring in de horeca, bieden Guido en Gianni een unieke eetervaring in het historische centrum van Antwerpen waar kunst en culinaire creativiteit samenkomen. Kom en ervaar de warmte van Italiaanse gastvrijheid bij Arte.

frame-17-2

nostra filosofia

Van de naam tot het decor, kunst is altijd de rode draad geweest die het hele concept van Ristorante Arte samenbindt. Arte was en is nog steeds in staat om zijn gemeenschap te betrekken door samen te werken met lokale kunstgalerijen.

Bij Arte willen we dat iedereen zich thuis voelt en kan genieten van onze culinaire creaties. Of je nu een snelle lunch, romantisch diner of gezellig etentje met vrienden zoekt, we hebben voor elk wat wils op ons gevarieerde menu. Onze gerechten worden bereid met de beste lokale ingrediënten en onze getalenteerde chef-koks geven er hun eigen unieke twist aan. Kom langs en ontdek zelf de diversiteit van ons menu en de warme sfeer van ons restaurant. We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij Arte.

nostra cucina

Ons menu biedt niet alleen enkele klassieke gerechten uit Sardinië, maar ook een uitgebreide selectie van andere Italiaanse gerechten en een topselectie van wijnen.

+ARTE

+ARTE bouwt voort op meer dan 30 jaar ervaring binnen de horeca en is er trots op in staat te zijn om topproducten te identificeren die een plaats verdienen in uw keuken. Met ons aanbod willen we het gevoel van Ristorante Arte bij jou thuis brengen, gekenmerkt door sterke smaken die u meevoeren naar het warme Italië.

"La cucina italiana è la migliore del mondo."