logo
  • Menu
  • About
  • Gallery
  • Make Reservation
Menu
  • Menu
  • About
  • Gallery
  • Make Reservation
  • Seizoenssuggesties
  • Voorgerechten
  • Warme voorgerechten
  • Soepen
  • Pasta
  • Huisgemaakte pasta
  • Kalfsvlees
  • Lam
  • Rundsvlees
  • Vis
  • Pizza
  • Dessert

suggesties (onze favorieten)

  • Artisjok met vinaigrettesaus

    Burrata/tomaat
  • Carpaccio met Truffel

    Gemarineerde tonijn

    Tartaar van tonijn

    Avocado scampi

    Rundstartaar

    Linguine met ansjovis en kappertjes
  • Culurgiones

    Orecchiette Melanzana

    Tagliolini Tartufo

VOORGERECHTEN

  • Carpaccio van inktvis
  • Carpaccio van verse tonijn
  • Bresaola/buffelmozzarella (gedroogd rundsvlees uit Noord Italië)
  • Buffelmozzarella/tomaat
  • Parmaham/meloen
  • Rundscarpaccio
  • Salade Arte (gebakken scampi, gemengde salade)
  • Affettato misto (Italiaanse charcuteriespecialiteiten)
  • Vitello tonnato (kalfsvlees,tonijnsaus)

warme voorgerechten

  • Scampi Arte (gebakken scampi,tomatencrème,look,rijst)
  • Scampi curry/rijst
  • Scampi fritti
  • Calamari fritti
  • Toast champignon
  • Huisgemaakte kaaskroketten met parmezaan
  • Vongole à la nage (kokkels)

soepen

  • Tortellini in brodo (pasta in kalfsbouillon)
  • Minestrone

Pasta

  • Spaghetti/tomaat/basilicum
  • Spaghetti aglio olio e peperoncini (lookolie,chilipepertjes)
  • Spaghetti bottarga (gezouten en gedroogde viseitjes uit Sardinië)
  • Tagliatelle carbonara (pancetta-buikspek,ei,parmezaan)
  • Spaghetti vongole (kokkels,witte wijn)
  • Penne all’arrabbiata (ui,look,chili,tomaat,parmezaan)
  • Risotto van de dag

huisgemaakte Pasta

  • Aardappelgnocchi/rucola/pecorino
  • Tagliolini scampi (extra dunne pasta)
  • Tagliolini pesto
  • Ravioli in salsa rosa (ricotta, spinazie, romige tomatensaus)
  • Cannelloni (ricotta,kalfs-varkensgehakt)
  • Tortellini crema e prosciutto (room,ham)
  • Lasagne (kalfs-varkensgehakt)
  • Pappardelle veggi (gemengde groenten)

Kalfsvlees

  • Cotoletta Milanese (gepaneerde kalfslap,citroen)
  • Cotoletta parmigiana (gepaneerde kalfslap,kaas,tomatensaus)
  • Picata al limone/vino bianco/funghi (kalfslap,witte wijn,champignon,citroen)
  • Kalfslever op zijn Venetiaans
  • Ossobuco Arte
  • Kalfsniertjes Dijonnaise

LAM

  • Lamscarré

rundsvlees

  • Ossenhaas alla plancha
  • Groene pepersaus, Gorgonzola, Béarnaise of pizzaiolasaus
  • Vlees wordt geserveerd met ovenaardappeltjes, friet, kroketten of pasta

Vis

  • Gebakken zeetong
  • Griet met olijfolie/citroen/groenten
  • Tonijn alla plancha/groenten
  • Wilde zeebaars/tomaten/basilicum

    Gamberone alla plancha

Pizza

  • Margherita (tomaten,mozzarella)
  • Napoletana (ansjovis,kappertjes)
  • Capricciosa (ham,champignon,artisjok)
  • Carpaccio (rund,rucola,parmezaan)
  • Quatro stagioni (champignon, ham, artisjok, ansjovis, scampi, kappertjes)
  • Scampi (scampi,zachte look)
  • Sardegna (pikante salami,paprika)
  • Vegetariana (gemengde groenten)
  • Grana e rucola (grana padano-kaas)
  • Calzone (dubbelgevouwen pizza,salami,champignon,artisjok,ui,ham)
  • Gorgonzola
  • Arte (parmaham,basilicum)
  • Contemporanea (tonijn,scampi,spinazie,ui)
  • Trittica (schijfjes tomaat,buffelmozzarella,basilicum)
  • Tartufo (truffel,mozzarella,parmezaan)
  • Schiacciata-pane (pizzabrood)

Desserten​

  • Diverse Sorbets

    Gelato Misto

    Dame Blanche

    Tartufo
  • Nougat Glace

    Zabaglione al Moscato

    Sgroppino
  • Panna Cotta

    Profiterols
  • Sebadas con Miele

    Frutta di Stagione

    Tiramisù

    Mousse al Cioccolato

    Homemade Cheesecake
  • Formaggio Arte
logo

Ristorante ARTE
Suikerrui 24
2000 Antwerpen

MON-SUN:
12:00 – 14:30
18:00 – 22:30

  • INSTAGRAM
  • FACEBOOK
logo
  • Privacy policy

web design by studio mecaro